Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
admin Site Admin
Data �nscrierii: 01/Ian/2000 Mesaje: 157 Loca�ie: web
|
Trimis: Mar�i, 21 Noi 2006 1:39 Titlul subiectului: Ce experienta ati avut cu firma Delphin International ? |
|
|
|
Ce experient� ati avut dvs. cu firma "Delphin International"?
Sondaj derulat intre 21-11-2006 si 20-12-2006
Rezultatele sondajului:
21% Am pierdut bani
2% Am c�stigat bani
14% Am fost atras de prieteni
41% Am citit doar �n pres�
22% Nu stiu
Astept�m comentariile dvs. pe aceast� tem� _________________ monitorulneamt.ro
Ultima modificare efectuat� de c�tre admin la Miercuri, 20 Dec 2006 0:55, modificat de 1 dat� �n total |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
Data �nscrierii: 01/Ian/2000 Mesaje: 157 Loca�ie: web
|
|
Sus |
|
|
december
Data �nscrierii: 10/Mai/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Duminic�, 26 Noi 2006 6:01 Titlul subiectului: Re: Ce experienta ati avut cu firma Delphin International ? |
|
|
|
Pai numai niste tampiti pot sa dea 2000 de euro pe o carte si sa astepte sa se imbogateasca.Dar stii ceva?Lasa-i sa dea ca au de unde.Poate nu-i ajuta cpul...poate le place sa arunce cu bani ca sa vada si ceilalti ca au de unde.Delfinii nu puteau exista fara prosti.Si cum prosti sunt destui slava Domnului......noi s fim sanatosi. |
|
Sus |
|
|
ciprian
Data �nscrierii: 15/Aug/2005 Mesaje: 2 Loca�ie: Bucuresti
|
Trimis: Duminic�, 26 Noi 2006 15:59 Titlul subiectului: Re: Ce experienta ati avut cu firma Delphin International ? |
|
|
|
Motto a scris: | - Ce face rom�nul c�nd nu are bani?
- Schimb� 100 de euro... |
Acest joc a dovedit faptul ca multi rom�ni au rezerve groase de euro la saltele... iar suma de 2300 de euro pentru multi dintre ei este un pret mic pl�tit pentru mirajul averilor fabuloase...
Totusi �n aceast� afacere cu "delfini" au fost si persoane care au c�stigat... sau le este rusine s� recunoasca c� au pierdut... sau se laud� cu c�stiguri fictive pentru a fi mai conving�tori �n a te atrage si pe tine, urm�toarea victim�, �n minunatul "joc cu delfini"...
___________________ |
|
Sus |
|
|
Catalin
Data �nscrierii: 08/Noi/2005 Mesaje: 22 Loca�ie: Roman, jud. Neamt
|
Trimis: Luni, 18 Dec 2006 11:05 Titlul subiectului: |
|
|
|
Citez:
Citat: | Sala de spectacole a institu�iei culturale a fost �nchiriat�, avantajos pentru angaja�ii acesteia. „Aceast� societate a �ncheiat un contract de �nchiriere pe timp de un an. De fapt, anul trecut, a fost o conven�ie prin care organiza�ia a montat la Casa de Cultur� o central� termic�, asigur�nd �n acest fel �nc�lzirea tuturor �nc�perilor �i rezolv�nd problema �nc�lzirii. �n prezent, primim, s�pt�m�nal, o chirie �n sum� de 60 milioane de lei, pentru cele trei sedin�e pe care le sus�in miercuri, s�mb�t� �i duminic� reprezentan�ii societ��ii respective. Nu cunoa�tem ce fel de �edin�e au loc, din cauz� c� �n sal� se intr� numai pe baz� de legitima�ie. Din actele prezentate la �ncheierea contractului de �nchiriere reiese c� societatea presteaz� activit��i de management“, a declarat Doina T�nase, contabil �ef �n cadrul Casei de Cultur� Roman. |
Acum nu vreau sa fiu carcotas, insa daca individa cunoaste activitatea acestora, de ce continua sa-i tina in chirie? Pentru ce? Pentru bani? Pentru centrala aia termina? _________________ "Tratamentul uneori este mai nociv decat boala in sine" |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|