bozykdf2000
Data �nscrierii: 15/Mai/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Luni, 25 Mai 2009 10:34 Titlul subiectului: Semne de circulatie noi? |
|
|
|
Ieri, 24.05.2009, in jurul orei 18.45 la intrarea in Targu-Neamt dinspre Piatra Neamt isi face aparitia o "coloana" de 6-7 carute cu coviltir! Eu ieseam din oras cand m-am intalnit cu aceasta coloana! Problema e ca aceasta coloana era depasita de o masina marca OPEL cu Nr. Inmatriculare NT-66-YRN condusa de o doamna in jur de 50 ani, care nu a acordat prioritate masinilor ce veneau din contrasens! La intalnirea cu mine imi face disperat semne cu mana sa ma dau deoparte ca sa poata trece...ca si cum eu nu am drept sau prioritate sa circul in acel moment sau in acel loc!
Precizez urmatoarele :
1. drum cu cate 1 banda pe sens
2. in momentul in care eu am intalnit coloana de carute doamna nu-si incepuse depasirea
3. depasirea coloanei nu a fost semnalizata corespunzator
4. nu a avut nici un moment intentia de a incetini chiar daca pe contrasens venea coloana de masini plecate de la semafor de la intrare in oras.
5. singurele detalii care m-au facut sa inteleg ca dumneaei are intentia de a depasi coloana si ca este participant la trafic au fost gesturile de "da-te la o parte"!
Pentru tot ce s-a intamplat unde as putea depune o reclamatie pentru situatii de acest gen?
Nu este prima data cand mi se intampla acest lucru!
Este doar prima data cand reusesc sa iau numarul de inmatriculare a masinii si sa vad persoana de la volan! Orice REPLY este binevenit!
Va multumesc! |
|