Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
petrinela33
Data �nscrierii: 23/Sep/2005 Mesaje: 39 Loca�ie: Europa
|
Trimis: Vineri, 23 Sep 2005 10:10 Titlul subiectului: Re: Celor plecati |
|
|
|
Sunt plecata din Romania de doi ani si ceva si in tot acest timp acest ziar a fost legatura cu ceea ce se intampla,,acasa".M-a tinut la curent cu ceea ce mai e nou in politica,prin scoli,cine si cum au mai fost prinsi de politie si, din pacate,a fost si cel care mi-a spus ca o prietena a murit intr-un stupid accident ... Si cred ca asa ca mine sunt multi care iau din mass media informatiile de care au nevoie..
Numai bine
PS.Mi-e dor de verdele padurilor din Neamt .... :mrgreen: |
|
Sus |
|
|
r&c
Data �nscrierii: 24/Sep/2005 Mesaje: 124 Loca�ie: italy
|
Trimis: Duminic�, 25 Sep 2005 16:58 Titlul subiectului: |
|
|
|
In fiecare dimineata inainte sa plec la munca deschid internetul ,citesc ziarul"Monitorul",dupa care imi incep programul . _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
traktorist
Data �nscrierii: 26/Dec/2005 Mesaje: 179 Loca�ie: SMT
|
Trimis: Duminic�, 01 Ian 2006 5:01 Titlul subiectului: |
|
|
|
r&c a scris: | In fiecare dimineata inainte sa plec la munca deschid internetul ,citesc ziarul"Monitorul",dupa care imi incep programul . :) |
Esti platit pt reclama ? Sau lucrezi aici ?
Suna a " nici o masa fara peste oceanic ! " |
|
Sus |
|
|
admin Site Admin
Data �nscrierii: 01/Ian/2000 Mesaje: 157 Loca�ie: web
|
Trimis: Mar�i, 03 Ian 2006 2:48 Titlul subiectului: |
|
|
|
traktorist a scris: | Esti platit pt reclama ? Sau lucrezi aici ?
Sa sti ca multa lume citeste ziarele (nu doar Monitorul de Neamt) folosind internetul. Motivele: 1. e mai ieftin si 2. e singura metoda de a afla stiri de acasa la cateva mii de km distanta _________________ monitorulneamt.ro |
|
Sus |
|
|
traktorist
Data �nscrierii: 26/Dec/2005 Mesaje: 179 Loca�ie: SMT
|
Trimis: S�mb�t�, 21 Ian 2006 20:29 Titlul subiectului: |
|
|
|
admin a scris: | traktorist a scris: | Esti platit pt reclama ? Sau lucrezi aici ?
Sa sti ca multa lume citeste ziarele (nu doar Monitorul de Neamt) folosind internetul. Motivele: 1. e mai ieftin si 2. e singura metoda de a afla stiri de acasa la cateva mii de km distanta |
Vorba vine ca e mai ieftin. Ai uitat sa socotesti banii pt computer, nota de plata de la internet.
Cit priveste stirile de acasa..... Sa avem Pardon ! Stirile sint Numai si Numai din " orasul Turistic P Neamtz ". Toate aiurelile spuse la betzie de catre primarie care spera sa traiasca lumea din Turism.
In Nepal se urca lumea pe Himalaia, vin expeditzii cu bani grei pt a urca pe Everest si virfurile din apropiere, filmari pt documentare, biologi si geografi din toata lumea. Si tot cu foamea in git sint. Voi visati sa facetzi bani din exploatarea turisuica ( sic ) a Chetricicai.
Astea sint stirile locale : ce zice primarul N Neamtz, ce zice cel de la curatenia orasului, poza cu teatru. Sapltamina viitoare se ia de la capat. Norc de cei care mai fac o crima prin alte opartzi ca astfel mai aflam ca sint si alte locuri decit P Neamtz. In locul unde m-am nascut eu nu se fac crime, asa ca nu voi "auzi " nimic.
Asta este o critica. Si apoi nu este bun Business. Daca ati scrie des si despre cei din sate, macar o poveste hazlie ( ca sint cu sutele ), v-ati apropia cititori din zona. S-ar regasi oamenii cu numele si cu spiritul participarii. O fi important ce zice primarul cind zice despre gondole si lifturi la Ceruri, urmate de betzii si taraf, dar ziarul e luat de nea caisa. Si daca el , sau cineva cunoscut , nu este in ziar, nu e ziarul lui. |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|