Subiectul anterior :: Subiectul urm�tor |
Rimmer Vizitator
|
Trimis: Vineri, 24 Feb 2006 19:06 Titlul subiectului: Subiecte rezolvate pt BAC la Romana si Engleza Oral |
|
|
|
Sunt prea multe subiecte de pregatit. Pana acum am stat de geaba, iar acu' mi-a ajuns "cutzitul la os".La Romana sunt o groaza, la Engleza la fel. Sunt sigur k mai sunt N-1 altii k mine.
[Modificat de admin deoarece continea reclama] |
|
Sus |
|
|
rainman1972
Data �nscrierii: 04/Oct/2005 Mesaje: 11
|
Trimis: Vineri, 24 Feb 2006 21:50 Titlul subiectului: Re: Subiecte rezolvate pt BAC 06 la Romana si Engleza Oral |
|
|
|
si care e problema? puneti mana si invatati copii nu va mai bociti atat
Rimmer a scris: | Sunt prea multe subiecte de pregatit. Pana acum am stat de geaba, iar acu' mi-a ajuns "cutzitul la os".La Romana sunt o groaza, la Engleza la fel. Sunt sigur k mai sunt N-1 altii k mine.
[Modificat de admin deoarece continea reclama] |
|
|
Sus |
|
|
r&c
Data �nscrierii: 24/Sep/2005 Mesaje: 124 Loca�ie: italy
|
Trimis: S�mb�t�, 25 Feb 2006 9:08 Titlul subiectului: |
|
|
|
Citat: | Rimmer a scris:
Sunt prea multe subiecte de pregatit. Pana acum am stat de geaba, iar acu' mi-a ajuns "cutzitul la os".La Romana sunt o groaza, la Engleza la fel. Sunt sigur k mai sunt N-1 altii k mine.
|
de ce lasati totul pe ultima 100 de m????Stiu ca e greu si ca n-aveti chef,dar timpul strange.Spor la invatat _________________ Dramele se desfasoara in interiorul nostru,tragediile afara. |
|
Sus |
|
|
Catalin
Data �nscrierii: 08/Noi/2005 Mesaje: 22 Loca�ie: Roman, jud. Neamt
|
Trimis: Miercuri, 01 Mar 2006 10:33 Titlul subiectului: |
|
|
|
Comoditatea bat-o vina... _________________ "Tratamentul uneori este mai nociv decat boala in sine" |
|
Sus |
|
|
publicitate
|
|
|